Hoe we ACB Bekleding hielpen de omzet in twee maanden met 113% te verhogen

ACB Bekleding
Bekijk ons werk en casestudy's van klanten. We gaan aan de slag om die strategie te realiseren
10
%
TOP 3 trefwoord
3000
+
Potentiële klanten verhogen
10
%
Toename in totale trefwoorden ranking
10
%
Toename in conversies

Wie is ACB Bekleding?

ACB Bekleding is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en leveren van accessoires voor auto’s van hoogwaardige materialen. Hun assortiment omvat alles wat nodig is voor het comfort, gemak en stijl van uw auto, van stoelhoezen tot armsteunen en organizers voor de bagageruimte.

Dit bedrijf biedt niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook een individuele benadering van elke klant. Ze begrijpen hoe belangrijk het is om een auto te hebben die aan de behoeften en stijl voldoet. Daarom werken ze eraan om de beste oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen en wensen van hun klanten.

De missie van ACB Bekleding is niet alleen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, maar ook om hun verwachtingen te overtreffen. Ze streven ernaar langdurige relaties op te bouwen met elke klant, waarbij ze hun comfort, veiligheid en tevredenheid met het gebruik van hun producten bevorderen.

Eigenaar

ACB Bekleding

Uitdagingen en wensen van klanten

Gericht op kwaliteit en gemak Webshopontwikkeling

Het creëren van de ACB Bekleding webshop voor autoaccessoires was een uitdagende maar spannende taak. Ons belangrijkste doel was het creëren van een handige omgeving voor het kopen van accessoires, die zouden voldoen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en snelheid van service. We hebben ons gefocust op het ontwikkelen van een platform met een breed scala aan producten met een onberispelijke reputatie, evenals een efficiënt leveringssysteem.

Tijdens de ontwikkeling hebben we zorgvuldig aan de gebruikersinterface gewerkt om maximaal comfort te garanderen bij het bekijken van producten en het plaatsen van bestellingen.

Succesvolle lancering van een online winkel voor autoaccessoires: positieve resultaten en een pad naar groei

Na de lancering van de ACB Bekleding webshop voor autoaccessoires werden verschillende positieve resultaten geboekt, die getuigen van het succes en de efficiëntie ervan.

Een handige gebruikersinterface en een breed scala aan producten hielpen de conversies te verhogen en nieuwe klanten aan te trekken. Klanten laten positieve feedback achter over het gemak en de eenvoud van het aankoopproces, evenals de hoge kwaliteit van de levering en producten. Het succes van de winkel stelt ons in staat het productassortiment voortdurend uit te breiden, dat voldoet aan de verschillende behoeften van klanten.

Momenteel beschikt ACB Bekleding over een assortiment van ruim 8.000 producten, waaronder diverse autoaccessoires die zowel in praktische als stijlvolle behoeften voorzien.

Onze oplossing

Onze aanpak draait om het succesvol aanpakken van uitdagingen en het bieden van een geavanceerde, veelzijdige online ervaring. We hebben een innovatieve oplossing ontwikkeld die positieve resultaten oplevert, waaronder.

Resultaten

1. 85% van de zoekwoordensets bereikte de Top 10 vergeleken met de inzet van 70% Top 5

Aanzienlijke stijgingen in organische sessies, trefwoordrangschikkingen en conversies kunnen het beste worden aangetoond door middel van zorgvuldige vergelijkingen over het hele jaar en jaar na jaar. ACB Bekleding heeft met ons samengewerkt om een ​​alomvattende en gezaghebbende contentstrategie te implementeren.

Organisch verkeer sterk toegenomen

Na de implementatie van een uitgebreide webpromotiestrategie voor ACB Bekleding, werd een aanzienlijke groei in organische sessies, zoekwoordrangschikkingen en conversies waargenomen. Volgens vertegenwoordigers van het bedrijf waren hun indrukken van de behaalde resultaten zeer positief.

Ze merkten op dat de toegenomen zichtbaarheid in zoekmachines aanzienlijke aandacht voor hun merk trok onder de doelgroep. Bovendien gaf de toename van het aantal conversies extra bevestiging van de effectiviteit van de strategie. Dit alles leidde tot een positieve reactie van de klant en versterkte het vertrouwen in het bedrijf ACB Bekleding.

2. SEO-strategie: Verhoogde Zichtbaarheid, Verbeterde Posities en Toegenomen Conversies

De SEO-strategie heeft geholpen bij het verhogen van de zichtbaarheid van de website, het vergroten van het verkeer, het verbeteren van de posities in zoekmachines en het verhogen van conversies. Dit heeft de online aanwezigheid van de klant verbeterd en meer klanten aangetrokken.

Specifiek heeft de optimalisatie van de inhoud en technische aspecten van de website bijgedragen aan het verhogen van de ranglijst in zoekmachines. Bovendien heeft de implementatie van de SEO-strategie de gebruikerservaring op de website verbeterd, waardoor deze gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker is geworden voor bezoekers.

Getuigenissen van klanten

eigenaar
ACB Bekleding company
5/5

Het team van ITPlus Marketing heeft geweldig werk geleverd bij het opzetten van mijn bedrijfswebsite.

“Het team heeft mijn visie perfect begrepen en omgezet in een prachtige website die volledig aansluit op mijn behoeften. De communicatie verliep soepel en zij hebben mij op een duidelijke en begrijpelijke manier begeleid bij het opzetten van de online campagnes.

Ik heb steeds meer klanten weten te bereiken en is mijn omzet aanzienlijk gestegen. Ik raad zeer zeker dit bedrijf dan ook van harte aan voor iedereen die willen starten of door willen groeien in hun ambities. Dit doet IT plus Marketing zeer zeker met een professioneel aanpak. Bent u op zoek naar een professioneel en persoonlijke aanpak voor een website en online marketing? Informeer informeer en informeer u krijgt vertrouwen. Kortom, ik ben zeer tevreden met hun geweldige werk!”

Share:

Website optimalisatie en optimaal gebruik van uw online marketing budget is onze focus. Het loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar het is ook onze missie om het zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet een ander leuk onderdeel van uw organisatie zijn.

Onze Diensten

Contact met ons opnemen