Hoe we Kattan Badkamers hielpen hun merkbekendheid en klantenbetrokkenheid met 130% te vergroten

Kattan Badkamers
Bekijk enkele van onze projecten en casestudies die onze strategie in actie illustreren
10
%
TOP 3 trefwoord
3000
+
Potentiële klanten verhogen
10
%
Toename in totale trefwoorden ranking
10
%
Toename in conversies

Wie is Kattan Badkamers?

Wij zijn een toegewijd team van experts met een passie voor het creëren van prachtige badkamers en tegelwerken die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en stijl. Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als een vertrouwde naam in het realiseren van badkamerdromen voor onze klanten.

Onze missie is om jouw visie werkelijkheid te maken. We geloven dat een badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte; het is een persoonlijke toevluchtsoord waar je kunt ontspannen en genieten van momenten van rust en comfort.

eigenaar

Kattan Badkamers bedrijf

Uitdagingen en wensen van klanten

De belangrijkste doelen van het ontwikkelen van een website voor een klant

Ons doel was om een ​​aantrekkelijke en informatieve online weergave van de dienstverlening van de klant te creëren. Dit omvatte het creëren van een werkportfolio, een gedetailleerde beschrijving van de diensten, prijzen en contactgegevens voor het gemak van potentiële klanten.

Ons doel was ook om nieuwe klanten aan te trekken via een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website-interface. We hebben ernaar gestreefd om gebruiksgemak en beschikbaarheid van informatie te bieden die het aantal bestellingen zal helpen vergroten.

We waren ook van plan om de website te optimaliseren voor zoekmachines om de zichtbaarheid ervan te vergroten en meer gericht verkeer aan te trekken.

Bovendien hebben we de website ontworpen met mobiele compatibiliteit in gedachten, omdat steeds meer gebruikers via mobiele apparaten naar informatie zoeken. Zo hebben we de toegankelijkheid van de site voor een breed publiek verzekerd.

Succesvolle websiteontwikkeling: behaalde doelen en positieve resultaten

We doen ons uiterste best om ons werk goede vruchten te laten afwerpen, dus dankzij een aantrekkelijke presentatie van diensten, een handige interface en informatieve inhoud hebben we het aantal klanten en bestellingen vergroot.

SEO-optimalisatie verhoogde de zichtbaarheid van de website in zoekmachines, wat hielp om het verkeer te vergroten en de merkbekendheid te vergroten.

Verbeterde gebruikerservaring, inclusief mobiele compatibiliteit, heeft bijgedragen aan het vergroten van de klantloyaliteit en het verhogen van het aantal conversies.

Samenvattend heeft ons harde werk geleid tot het bereiken van het doel: het creëren van een effectieve en succesvolle website voor onze klant.

Probleemanalyse

1. Verouderde Website

de huidige website mist de moderne uitstraling en functionaliteit die nodig is om potentiële klanten aan te trekken en te converteren. Het ontwerp is verouderd, de navigatie kan verwarrend zijn en de inhoud kan niet langer relevant zijn.

2. Gebrek aan Online Zichtbaarheid

Als jouw website niet goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, loop je potentiële klanten mis die online op zoek zijn naar badkamer- en tegelwerkdiensten. Dit gebrek aan zichtbaarheid kan je concurrenten een voorsprong geven en de groei van jouw bedrijf belemmeren.

Onze oplossing

We hebben een fris en modern websiteontwerp gecreëerd dat de aandacht trekt en een positieve indruk achterlaat op bezoekers. Dit omvat een gebruiksvriendelijke navigatie, aantrekkelijke visuele elementen en duidelijke oproepen tot actie om conversies te stimuleren.

Resultaten

1. 37% Toename van Websiteverkeer

Na de lancering van de nieuwe website zagen we een X% stijging in het aantal bezoekers, wat resulteerde in een grotere online zichtbaarheid en bereik.

Organisch verkeer sterk toegenomen

Bij ITPlus Marketing streven we ernaar om meetbare resultaten te behalen voor al onze projecten. Hier zijn enkele indrukwekkende cijfers die spreken voor de effectiviteit van onze aanpak.

2. 42% Verbetering van de Conversieratio

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de doelgerichte call-to-action knoppen, hebben we een 42% verbetering gezien in de conversieratio, wat heeft geleid tot meer leads en aanvragen.

Door middel van strategische integratie van sociale media hebben we een 23% toename gezien in de betrokkenheid van gebruikers op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Share:

Website optimalisatie en optimaal gebruik van uw online marketing budget is onze focus. Het loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar het is ook onze missie om het zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet een ander leuk onderdeel van uw organisatie zijn.

Onze Diensten

Contact met ons opnemen