Van kapsalon naar een online succesverhaal!

Razors & Scissors
Een verbluffende transformatie met doeltreffende websites en efficiënt afsprakenbeheer
10
%
TOP 3 Zoektermen
3000
+
Stijgen in het aantal afspraken
10
%
Groei in organisch verkeer
10
%
Groei in organisch verkeer

Wie is Razors & Scissors?

Razors & Scissors is de beste kapsalon in Den Haag. Razors & Scissors staat garant voor de nieuwste hairfashion, de beste service, een jong team en last but not least persoonlijke aandacht.

Razors & Scissors biedt een klassieke verzorging voor mannen en vrouwen in een eigentijdse kapsalon in Den Haag. Ze bieden verschillende traditionele en eigentijdse behandelingen, warme handdoek scheerbeurten, gezichtsbehandelingen. Ook bieden ze verzorgingsproducten en geven hierover graag advies.

Akram

Razors & Scissors eigenaar

Uitdagingen en klant wensen

Uitdagingen overwinnen met een optimaal boekingssysteem, responsief ontwerp en meertalige functionaliteit:

Het volledig ontwerpen en bouwen van een meertalige website voegde een extra laag complexiteit toe aan het project. De uitdaging bestond uit het implementeren van een boekingssysteem dat niet alleen gebruiksvriendelijk is voor klanten en beheerbaar voor de kapper, maar ook vloeiend functioneert in meerdere talen. Daarnaast was het essentieel om het responsieve ontwerp te handhaven, zodat de website op diverse apparaten optimaal werkt, ongeacht de gekozen taal.

Positieve resultaten met geïntegreerd boekingssysteem, optimaal responsief ontwerp en meertalige functionaliteit:

Door deze uitdagingen aan te gaan, is de website nu niet alleen toegankelijk in meerdere talen, maar biedt het ook een naadloze boekingservaring voor een breder publiek. Het geoptimaliseerde responsieve ontwerp blijft behouden, wat betekent dat klanten en de kapper moeiteloos toegang hebben tot de site op verschillende apparaten, ongeacht de taalvoorkeur. Dit resulteert in een geavanceerde online omgeving die niet alleen het boekingsproces optimaliseert, maar ook de tevredenheid van een diverse klantenkring vergroot.

Onze oplossing

In het algemeen draait onze oplossing om het succesvol overwinnen van uitdagingen en het leveren van een geavanceerde, veelzijdige online ervaring. Door te focussen op specifieke behoeften en obstakels te overwinnen, hebben we een innovatieve oplossing gecreëerd die positieve resultaten oplevert.

Results

1. 82% van de zoekwoordensets bereikte de Top 10 vergeleken met de inzet van 65% Top 5

De toename in organische sessies, zoekwoordrangschikking en conversies kan het beste worden benadrukt door de resultaten over meerdere jaren en jaar na jaar te vergelijken. Throughline Group en Sure Oak werkten samen om een alomvattende en gezaghebbende contentstrategie uit te voeren.

Het organische verkeer nam sterk toe

De klant is zeer tevreden met de behaalde resultaten. De nauwe samenwerking en gezamenlijke inspanningen hebben niet alleen de online zichtbaarheid vergroot, maar hebben ook concrete resultaten opgeleverd, zoals een verbeterde positie in zoekmachines en een aanzienlijke toename van geplande afspraken. Deze positieve uitkomsten weerspiegelen het succes van de strategische aanpak en de effectiviteit van de geïmplementeerde contentstrategie.

2. Directe SEO zorgt voor meer dan 50% van de conversies

In deze context wordt beschreven dat directe Search Engine Optimization (SEO) een cruciale rol speelt bij het genereren van conversies. Meer specifiek, wordt benadrukt dat meer dan 50% van alle conversies direct toe te schrijven is aan de inspanningen op het gebied van SEO. Dit impliceert dat de optimalisatie van zoekmachines direct bijdraagt aan het verhogen van de gewenste acties op de website, zoals aankopen, aanmeldingen of andere doelgerichte interacties. Het belang van doelgerichte SEO-strategieën wordt hiermee onderstreept als een primaire factor voor het realiseren van succesvolle conversies.

Wat de klant over ons zegt

Akram
Eigenaar
5/5

Digitale transformatie door ITPlus Marketing: een succesvolle boost voor onze kapperszaak!

“ITPlus Marketing heeft onze kapperszaak getransformeerd met een doeltreffende website. Klanten kunnen nu eenvoudig afspraken maken, en wij beheren ze moeiteloos. Het team begreep onze behoeften, leverde een esthetisch aantrekkelijk product en overtrof onze verwachtingen. Bedankt ITPlus team voor de digitale boost!”

Share:

Website optimalisatie en optimaal gebruik van uw online marketing budget is onze focus. Het loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar het is ook onze missie om het zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet een ander leuk onderdeel van uw organisatie zijn.

Onze Diensten

Contact met ons opnemen