Website laten maken

Websites & webshops
Jouw eigen Website - een unieke online identiteit

Op maat gemaakte websites - uniek en persoonlijk

Besides standard SEO articles, standard SEO website is also an important criterion for your website to meet the minimum requirements when performing SEO.

SEO-standard website design is building a website that meets and optimizes all of Google’s technical ranking criteria for the website. Thereby improving Google’s ranking for the website, improving rankings and reaching potential customers. In fact, when a website meets the criteria of content, appearance, and loading speed, it also provides a good user experience

Persoonlijke Aanpak
Expertise en Ervaring
SEO-optimalisatie
Ondersteuning en Service
web
web
INCLUDED IN OUR BUSINESS WEB DESIGN SERVICES

Ontdek wat je krijgt wanneer we je website bouwen

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard. Met een focus op maatwerkoplossingen en voortdurende ondersteuning, streven we ernaar om jouw online aanwezigheid te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.
ppc
Mobielvriendelijk en responsief

Wij bieden mobielvriendelijke en responsieve website-ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat uw website er goed uitziet.

Branding en kleuren

Wij creëren websites op basis van uw merkkleurenschema die uw bedrijf perfect vertegenwoordigen.

Gemakkelijk te bewerken

Wij creëren uw website die eenvoudig te updaten en te onderhouden is, zonder dat u hoeft te leren coderen of programmeren.

Zoekmachine geoptimaliseerd

Ons team van ervaren professionals werkt met u samen om een website te creëren die er niet alleen geweldig uitziet.

Geoptimaliseerd voor snelheid

Wij bouwen websites die snel en soepel laden op elk apparaat. Ook zorgen wij ervoor dat uw website.

Website-ondersteuning

We bieden ook doorlopende website-ondersteuningsdiensten om uw website soepel te laten werken.

Werkwijze

Wire-framing and design creation is the blueprint of your website. It helps you visualize how it will function before moving on to other steps
We beginnen met een goede voorbereiding

Het primaire doel achter het laten maken van een website is het eerste focuspunt. We voeren vervolgens een diepgaande analyse uit van jouw doelgroep, om zo helder in kaart te brengen voor wie deze website specifiek bedoeld is.

De website ontwerpen (tekenen)

Nu is het moment aangebroken om te bepalen hoe jouw website eruit moet zien. We richten ons op welke informatie wordt weergegeven en op welke manier. In deze fase worden de software van de website, de menustructuur en de stijl van het huis nauwkeurig vastgesteld.

 • Websitestructuur
 • Verwerking van de huisstijl
 • Bepaling van de inhoud
Kom met creatieve ideeën en productdemonstraties

Met 10 jaar ervaring op het gebied van het bouwen van standaard SEO-websites, hebben we het volste vertrouwen in de ontvangen projecten en doen we altijd ons best om deze effectief te implementeren.

Concurrentieanalyse - Een Doordachte blik op de markt
In deze fase richten we ons op het analyseren van de concurrentie om inzicht te krijgen in de marktdynamiek. Door een grondige concurrentieanalyse kunnen we beter begrijpen hoe vergelijkbare bedrijven opereren, welke strategieën ze toepassen en waar mogelijkheden liggen voor differentiatie. Deze inzichten helpen ons om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en een strategie te ontwikkelen die je onderscheidt in de markt.
Presentatie van ideeën en implementatieplan

Bij de presentatie van ideeën en het implementatieplan staat centraal hoe we uw concepten omzetten in tastbare realiteit. We nemen de tijd om uw visie volledig te begrijpen en vertalen dit vervolgens naar een gedetailleerd implementatieplan. Dit plan omvat alle stappen, middelen en tijdlijnen die nodig zijn om uw ideeën succesvol tot leven te brengen. Onze focus ligt op heldere communicatie en een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat het implementatieproces soepel en doelgericht verloopt.

Website ontwikkelen

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website is het technische aspect een veeleisend proces dat veel bedrijven uitbesteden aan ervaren webbouwers. Als uw streven is om een professionele en succesvolle nieuwe website te realiseren, is het raadzaam te kiezen voor een gespecialiseerde partij. Een bijkomend voordeel is dat de hosting van uw website wordt verzorgd door een hostingbedrijf dat snel bereikbaar is voor eventuele vragen. Wij delen graag onze positieve ervaringen met zowel onze eigen websitehosting als die van onze gewaardeerde klanten.

In het landschap van technologieplatforms voor websiteontwikkeling komen wij vaak bekende namen tegen, zoals Drupal, Mach3, Wix, WooCommerce, Lightspeed, Magento, Shopware en WordPress. En dit is slechts een fractie van het uitgebreide aanbod.

Bij het maken van een weloverwogen keuze voor het platform en de aanbieder spelen diverse factoren een cruciale rol. Het doel en de beoogde functionaliteit van de website vormen hierbij de leidraad. Elk platform heeft zijn eigen karakteristieken, sterke punten en zwakke punten. Uiteraard is ook het beschikbare budget een doorslaggevende factor in dit proces.

Content creatie en vulling

Het proces van contentcreatie en -invulling begint wanneer de online strategie is vastgesteld. Onze contentmarketeers gaan actief aan de slag met het produceren van diverse content, variërend van het schrijven van blogs voor jouw website tot het creëren van visueel aantrekkelijke afbeeldingen voor sociale media. Door hoogwaardige en creatieve inhoud te ontwikkelen, onderscheidt jouw bedrijf zich en trekt het de aandacht van de doelgroep.

Waarom voor ons kiezen

A well-designed website will help you attract more customers, increase sales, and build a strong brand identity.
Onderzoek en concurrentieanalyse
Gebruiksvriendelijke en intuïtieve ontwerpen
Mobile-first-strategie
Ervaren team en gekwalificeerde ontwerpers
Betaalbare ontwerpen van hoge kwaliteit
Naleving van SEO
Gedreven door uw bedrijfsdoelstellingen
Conversiegedreven mentaliteit
Geen verborgen extra's
Aanpassen, wanneer jij maar wilt
1
+
afgeronde projecten
1
+
Blije klanten
1
%
jaarlijkse groei
1
SEO-analist
prijzen tabel

Onze tarieven

Wij begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen digitale behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw specifieke doelen en budget. Onze transparante tarieven stellen u in staat om de juiste keuzes te maken voor de groei van uw online aanwezigheid.

Budget

899
Een kosteneffectieve oplossing voor een eenvoudige, maar professionele website die voldoet aan jouw basisbehoeften.
 • Ons eigen template
 • Aanpasbaar naar huisstijl
 • 5 pagina's
 • 100% jouw eigendom
 • Domeinnaam
 • WordPress CMS
 • Gratis stockfoto’s
 • Google statistieken
 • Aanmelding Google
 • Optioneel: hosting € 15 p/m
 • 2 maand gratis ondersteuning
Meest gekozen

Standaard

1400
Een uitgebreide oplossing voor een professionele website met extra functionaliteiten en maatwerkopties voor een krachtige online.
 • Nieuw design (op maat)
 • Eigen logo
 • 10 pagina’s gevuld
 • 100% jouw eigendom
 • Domeinnaam
 • WordPress CMS
 • Gratis stockfoto’s
 • Google statistieken
 • Aanmelding Google
 • SEO teksten
 • Optioneel: hosting € 15 p/m
 • 2 maand gratis ondersteuning

Webshop

1999
Een complete e-commerce oplossing inclusief alle benodigde functies voor het opzetten en beheren van een succesvolle online winkel.
 • Nieuw design (op maat)
 • Online betalen
 • 100% jouw eigendom
 • Verschillende betaalmethoden
 • Google Shopping koppeling
 • Alles wat in de standaard pakket zit
 • Verschillende product feeds (Bol.com, Beslist.nl, etc..)
 • 3 maanden gratis support
ONZE RESULTATEN

Onze zeer tevreden klanten

We stoppen niet alleen bij het uitvoeren van advertenties, we willen bedrijven helpen groeien in termen van verkoop, potentiële klanten en merken.
 
Hier zijn we trots op

Wat klanten over ons zeggen?

Nieuwsgierig naar waar we trots op zijn? Lees wat onze klanten over ons zeggen!
form
form_icon
Laten we het hebben over uw plannen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen

Neem nu contact met ons op!

Ontdek hoe onze strategieën uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken en samen te werken aan uw succes.

  Contact Us

  Website optimalisatie en optimaal gebruik van uw online marketing budget is onze focus. Het loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar het is ook onze missie om het zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet een ander leuk onderdeel van uw organisatie zijn.

  Onze Diensten

  Contact met ons opnemen