op maat oplossingen

IT-oplossingen

We bieden veel van IT-oplossingen in een wereld waar apps, data en apparaten zich snel vermenigvuldigen. Automatisering. Het is een woord dat veel van de processen van uw bedrijf beschrijft. En deze processen moeten altijd soepel verlopen. Ze moeten betrouwbaar, van hoge kwaliteit en vooral gemakkelijk zijn. Het is dus erg belangrijk om dit goed te organiseren zodat jij er geen omkijken naar hebt. Voor elk probleem bieden wij de juiste oplossing. Geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze IT-oplossingen bieden, bel ons gerust.

Heb je een WordPress, Shopware 6, Magento 2 of een op maat gemaakt site en mis je daar een bepaalde functionaliteit? Dan ben je bij ons op het goede adres. We hebben al tientallen plug-ins en scripts gemaakt voor verschillende e-commerce platforms om het leven van onze klanten makkelijker te maken.

WordPress website laten maken
WordPress offerte systeem
Online marketing
Shopware 6 webshop laten maken
WordPress website laten bouwen
Woocommerce webshop laten bouwen

We doen dit om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen

Maatwerk realiseren heeft een stappenplan nodig

Gratis

Functionaliteit analyseren

Gratis

Programma van eisen

Prijs op maat

Realiseren

Gratis

Testen

Prijs op maat

Oplevering of integreren

Shopware-6, WordPress of Magento 2

E-commerce platforms plugins

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor. Sommige zijn gratis te gebruiken, sommige zijn betaald en sommige zijn betaald om de premiumversie te gebruiken. Denk aan sommige populaire plug-ins zoals Yoast SEO. Dit is een plugin die helpt om je website of webshop beter vindbaar te maken.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een functie van je website of webshop nodig hebt die nog geen plugin heeft. Maak in dit geval een aangepaste plug-in. Wij zullen dan vooraf duidelijk uw eisen en wensen bespreken zodat wij de meest geschikte plugin voor u kunnen programmeren.

Te veel plugins installeren maakt je website of webshop traag en niet gebruiksvriendelijk. Om deze reden is het belangrijk om de juiste plug-in te kiezen voor uw functionele behoeften. Wij helpen u van selectie tot inbedrijfstelling en onderhoud.