Gebaseerd op een website voorbeeld

Ontvang een vrijblijvende offerte voor een professionele website

  Stuur ons een website link van een concurrent en ontvang binnen twee dagen een offerte voor een complete nieuwe professioneel website.

  100% jouw eigendom

  Website laten maken?

  Bij ITPlus Marketing kun je een professionele website laten maken die volledig op maat is en ook aandacht besteedt aan jouw inhoud. Wij zijn kritisch in het kijken naar jouw teksten en herschrijven deze indien nodig. Samen bepalen we welk ontwerp het beste bij jou en jouw bedrijf past, zodat je een unieke en aantrekkelijke website hebt die jouw merk vertegenwoordigt.

  Wij leveren jouw nieuwe website snel en vakkundig op. Binnen enkele dagen staat jouw nieuwe website online. Bij ons krijg je een kwaliteitswebsite die jarenlang meegaat en die ook geoptimaliseerd is voor weergave op mobiele telefoons en tablets zonder extra kosten. Of je nu een eenvoudige of een grote website nodig hebt, wij zorgen voor een website die past bij jouw behoeften. Kies voor ons als jouw partner voor website laten maken en maak van Online marketing een succes.

  WordPress website laten maken
  WordPress offerte systeem
  Online marketing
  Shopware 6 webshop laten maken
  WordPress website laten bouwen
  Woocommerce webshop laten bouwen

  Zo pakken we het op

  De stappen om je tof nieuwe website te maken

  Tijdelijk gratis

  Logo

  Tijdelijk gratis

  Ontwerpen

  Prijs op maat

  Ontwikkelen

  Inbegrepen

  Teksten en beeldmateriaal

  Inbegrepen

  Lanceren & oplevering

  Expert in Website en Webshop Ontwerp en Ontwikkeling voor uw Bedrijf

  Bij ITPlus Marketing zijn we gespecialiseerd in het maken van professionele websites en webshops die bijdragen aan de groei en het succes van uw bedrijf. Ons team van deskundigen maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van design en ontwikkeling om uw visie te realiseren en een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke online aanwezigheid voor uw merk te creëren. Van op maat gemaakte ontwerpen tot naadloze e-commerce oplossingen, ITPlus Marketing biedt de mogelijkheid om uw online doelen te bereiken en te overtreffen.

  We begrijpen dat een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang is in de huidige digitale wereld en zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van een unieke en op maat gemaakte oplossing die aan hun individuele behoeften voldoet. Onze websites en webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om maximale zichtbaarheid te garanderen en de juiste klanten naar uw merk te trekken. Met een focus op gebruikerservaring en functionaliteit werken we nauw met u samen op elke stap van het proces om uw ideeën tot leven te brengen en een website te creëren die uw verwachtingen overtreft. Of u nu een nieuwe website wilt laten maken of een bestaande wilt verbeteren, wij staan voor u klaar om uw bedrijf online te laten groeien.

  ITPlus Marketing - Alles-in-één oplossing

  Alles-in-één oplossing

  Als we zeker weten wat uw business doelstellingen zijn dan gaan we een aantrekkelijke en succesvolle website/webshop voor je ontwerpen en maken. Geheel op maat gemaakt voor uw business.

  • We ontwerpen logo’s en huisstijlen
  • SEO teksten? Die schrijven we ook!
  • Facebook & Instagram advertenties
  • Reserveren domein en hosting
  • Uitgebreide mogelijkheden
  Wilt u liever direct met een van onze specialisten spreken?

  de weg naar je droom website of webshop

  Onze werkwijze

  We bouwen al onze websites op het gebruiksvriendelijke en flexibele WordPress content management systeem. Met WordPress heb je als eigenaar van de website de mogelijkheid om zelf wijzigingen aan te brengen en nieuwe content toe te voegen. We bieden verschillende ontwerpsjablonen waaruit je kunt kiezen om het ontwerpproces te vergemakkelijken. Als je echter al een idee of suggestie hebt voor het ontwerp van je website, zijn we blij om samen met jou aan de slag te gaan om dit tot leven te brengen. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars kan elk ontwerp creëren dat je voor ogen hebt. We horen graag je designvoorkeuren en geven advies waar nodig om een ​​website te bouwen die perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep.

  Stap 1. We beginnen met een goede voorbereiding

  Het doel, waarom wil je een website laten maken?  Daarna doen we een analyse naar je doelgroep, zodat we kunnen weten voor wie je deze website wil gaan opzetten.

  Stap 2. SEO: je website vindbaar maken

  Bij ITPlus Marketing zijn er verschillende manieren waarop u uw website beter vindbaar kunt maken op Google. We behandelen verschillende aspecten die van invloed zijn op de zichtbaarheid van uw website. Deze aspecten zijn eenvoudig samen te vatten in drie pijlers: content, technologie en linkbuilding. Haal meer uit uw website met op maat gemaakte online marketingcampagnes die elk van deze punten aanpakken.

  Stap 4. Het ontwerp

  Het is tijd om te bepalen hoe uw website eruit moet zien. Welke informatie en hoe wordt deze getoond De software van de website en de menustructuur worden bepaald en de stijl van het huis wordt bepaald.

  • Websitestructuur
  • Huisstijlverwerking
  • Inhoudsbepaling

  Stap 4. De techniek

  Het maken van een nieuwe website is een veeleisend proces dat de meeste bedrijven uitbesteden aan webbouwers. correct. Als u een professionele en succesvolle nieuwe website wilt hebben, dan is een professionele partij iets voor u. Ook fijn dat de website wordt gehost door een hostingbedrijf waar je snel naar toe kunt schakelen als je vragen hebt. Wij hebben goede ervaringen met onze eigen website hosting en de websites van onze klanten.

  Er zijn talloze technologieplatforms voor het maken van websites. Als we naar onze klanten kijken, komen we vaak Drupal, Mach3, Wix, Woocommerce, Lightspeed, Magento, Shopware en WordPress tegen. En dat is nog maar een fractie van het aanbod.

  Verschillende factoren zijn van invloed op de keuze van platform en aanbieder. Het doel en de beoogde functionaliteit van de website staan ​​daarbij voorop. Elk platform heeft zijn eigen kenmerken, sterke en zwakke punten. Uiteraard speelt het budget een belangrijke rol.

  Stap 5. Content creëren en vullen

  Zodra je een online strategie hebt, gaan contentmarketeers aan de slag met het creëren van content. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van een blog voor je website of het maken van mooie afbeeldingen voor social media. Door geweldige creatieve inhoud te maken, kan uw bedrijf opvallen en de aandacht van uw doelgroep trekken.

  Vragen die vaak worden gesteld

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel kost het om een ​​website te maken?

  De meest gestelde vraag! Tegelijkertijd is het de moeilijkste vraag om te beantwoorden.

  De uiteindelijke investering die nodig is om een ​​nieuwe website te maken, hangt van veel factoren af, maar het budget dat voor de website is gereserveerd, is een van de belangrijkste factoren.

  Heeft u een eenvoudige website nodig die fungeert als flyer op het web, een marketingmachine die leads binnenhaalt voor uw diensten, een kleine webshop of een uitgebreide e-commerce oplossing? van een ander, en het niveau van denken en produceren ligt ook mijlenver uit elkaar.

  Als u uw budget kent, kunnen we u vertellen wat u kunt doen binnen uw budget en wat niet.

  Wie is de eigenaar van de opgeleverde website?

  Je bent altijd volledig eigenaar van je eigen website.Ik verlies je als klant niet graag, maar je kunt de site altijd verhuizen naar een andere partij.Als je website is gebouwd met WordPress.Kun je bij vrijwel elke webhost terecht.

  Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

  Elk project is anders, maar gemiddeld duurt een project voor het maken van een website 1-3 weken. Deze periode kan langer of korter zijn, afhankelijk van hoe snel teksten en afbeeldingen worden afgeleverd en hoe snel e-mails en telefoontjes worden beantwoord.

  Moet wij alle inhoud gereed hebben voordat we contact met je kunnen opnemen?

  Dit is de meest ideale situatie voor het bouwen van websites. Maar nee. U kunt beginnen met het gebruik van tijdelijke dummy-inhoud terwijl u werkt aan het voltooien van uw inhoud. Het biedt ook een overzicht van de inhoud die u nodig heeft om uw werk gemakkelijker te maken. Dit geeft u richtlijnen voor het type tekst en afbeeldingen dat het beste werkt voor uw site.

  Werken je websites ook op mobiel en tablet?

  Tegenwoordig bezoeken de meeste mensen websites vanaf mobiele apparaten. Daarom zijn alle websites die we maken “mobile responsive”. Met andere woorden, het past zich aan aan de grootte van het scherm waarop de website wordt weergegeven.

  Website laten maken

  Professionele Website Laten Maken

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw website of webshop te laten maken? ITPlus Marketing biedt de expertise en technologie die u nodig heeft om uw online zichtbaarheid te verbeteren en uw bedrijfsdoelen te bereiken. Onze ervaren ontwerp- en ontwikkelingsteams werken samen met u om een website te creëren die aansluit bij uw specifieke vereisten en die de aandacht trekt van uw doelgroep. Laat uw website door ons laten maken en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwikkelen van effectieve, op maat gemaakte websites.

  Een professionele website is essentieel voor elk bedrijf in deze digitale leeftijd. Wij bieden u de kans om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijf op de kaart te zetten. Onze gebruiksvriendelijke webshops zorgen voor een naadloze e-commerce ervaring voor uw klanten en onze geavanceerde ontwerptechnologieën zorgen voor een opvallende, aantrekkelijke online aanwezigheid. Laat uw website of webshop door ons maken en ontdek de verschillen.

  Wilt u uw website laten maken door een team van experts met jarenlange ervaring? Wij bieden  op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf ook, waaronder websiteontwerp en ontwikkeling. Onze websites en webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om uw online zichtbaarheid te verbeteren en uw doelgroep te bereiken. Laat uw website door ons maken en profiteer van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.