web ontwikkeling, online marketing

Een stijging van maar liefst 43% gezien in het aantal aanvragen.

34%

Organisch verkeer gegroeid

32%

Groei in nieuwe klanten

54%

Toename van het aantal aangevraagde offertes

26%

Beter zichtbaar op zoekmachines

Kwaliteit, betrouwbaar- en duurzaamheid

Intragarden

Als verandaspecialist biedt Intra Garden verschillende soorten veranda’s, tuinkamers en glazen schuifwanden aan tegen zeer redelijke prijzen. Met hun veranda’s geeft Intra Garden uw huis een extra kamer. De producten zijn gemaakt van de beste materialen en ze worden aangeboden tegen de scherpste prijzen.

ITPlus Marketing heeft Intra Garden geholpen met de ontwikkeling van hun nieuwe website en doet momenteel ook hun online marketing. Als digitale marketingexperts begrijpen wij hoe belangrijk het is om online aanwezig te zijn en klanten te bereiken. Daarom hebben we een op maat gemaakte website gecreëerd voor Intra Garden, geoptimaliseerd voor zoekmachines en met een focus op gebruikerservaring.

Onze online marketingdiensten voor Intra Garden omvatten zoekmachineoptimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) advertenties en sociale media marketing. We hebben ons gericht op het verhogen van de zichtbaarheid van Intra Garden in zoekmachines en op sociale media om meer leads en klanten te genereren voor hun bedrijf.

Met onze hulp heeft Intra Garden hun online aanwezigheid vergroot en hun bedrijf laten groeien door meer verkeer en afspraken te genereren.

WordPress website laten maken
WordPress offerte systeem
Online marketing
Shopware 6 webshop laten maken
WordPress website laten bouwen
Woocommerce webshop laten bouwen