web ontwikkeling, online marketing

Een nieuwe maatwerk website

22%

Organisch verkeer gegroeid

12%

Groei in omzet

26%

Toename van het aantal offerte aanvragen

18%

Beter zichtbaar op zoekmachines

Innovatie, Klantgerichtheid en Prestatie

Kattan Badkamers

Bij ITPlus Marketing delen we vol enthousiasme het verhaal van onze succesvolle samenwerking met Kattan Badkamers, een vooraanstaande partner voor vakmanschap in badkamertegels en meer. Onze missie ging verder dan louter het bouwen van een website; het draaide om het herdefiniëren van hun digitale aanwezigheid en het creëren van een online ervaring die gelijkstaat aan de kwaliteit en stijl die Kattan Badkamers belichaamt.

ACB Bekleding in fases

Uitdaging

Kattan Badkamers stond voor de uitdaging om hun indrukwekkende vakmanschap en toewijding aan kwaliteit en stijl op een meeslepende manier online te presenteren. Ze wilden een digitale showcase die de badkamerdromen van klanten tot leven bracht.

Onze Oplossing

In samenwerking met Kattan Badkamers hebben we een webomgeving gecreëerd die niet alleen de esthetiek van hun producten weerspiegelt, maar ook een naadloze en inspirerende online ervaring biedt. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijke interface, waar klanten moeiteloos door het uitgebreide assortiment van badkamertegels en aanverwante producten kunnen navigeren.

Onze focus op visuele storytelling heeft de passie van Kattan Badkamers voor het creëren van prachtige badkamers benadrukt. Door middel van verbluffende beelden en doelgerichte content hebben we de kwaliteit en stijl van hun vakmanschap op een unieke manier tot leven gebracht.

Resultaten

De resultaten waren niet alleen zichtbaar in het toegenomen verkeer op de website, maar ook in de groeiende online gemeenschap van tevreden klanten. Kattan Badkamers heeft niet alleen een digitale showcase gekregen die hun merkwaarden weerspiegelt, maar ook een platform dat de badkamerdromen van klanten transformeert in tastbare werkelijkheid.

Deze case belicht niet alleen onze technische bekwaamheid bij het ontwikkelen van een website, maar ook onze toewijding aan het vertalen van de unieke identiteit van een merk naar een boeiende online ervaring. Bij ITPlus Marketing staan we klaar om samen met onze klanten de digitale horizon te verkennen en hun merkverhaal op een onvergetelijke manier te vertellen.

WordPress website laten maken
WordPress offerte systeem
Online marketing
Shopware 6 webshop laten maken
WordPress website laten bouwen
Woocommerce webshop laten bouwen