web ontwikkeling, online marketing

Een nieuwe website

15%

Meer Conversieratio’s

18%

Meer betrokkenheid op Sociale Media

22%

Uitbreiding van Product- of Dienstenaanbod

19%

Beter zichtbaar op zoekmachines

Innovatie, klantgerichtheid en prestatie

Temsa Group

Bij ITPlus Marketing delen we graag het inspirerende verhaal van onze samenwerking met Temsa Group, marktleider in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van hoogwaardige aluminium buitenverblijven. Onze gezamenlijke reis ging verder dan het louter creëren van een online aanwezigheid; het betekende het versterken van de merkidentiteit en het uitbreiden van hun digitale invloed.

ACB Bekleding in fases

Uitdaging

Temsa Group stond voor de uitdaging om niet alleen hun ongeëvenaarde vakmanschap en toewijding aan kwaliteit te communiceren, maar ook om een digitale ruimte te creëren waarin klanten hun visie op buitenleven konden omzetten in tastbare realiteit. Het doel was om online net zo persoonlijk en meeslepend te zijn als hun dienstverlening ter plaatse.

Onze Oplossing

Samen met Temsa Group hebben we een website ontwikkeld die niet alleen de indrukwekkende productlijn weerspiegelt, maar ook de unieke ervaring van het buitenleven benadrukt. Met aandacht voor visuele aantrekkingskracht hebben we de veelzijdigheid van hun buitenverblijven gevangen in verbluffende beelden en doelgerichte content.

Onze focus lag op het overbrengen van het persoonlijke aspect van Temsa Group’s dienstverlening. We hebben de installatieprocessen en het toegewijde team in beeld gebracht, waardoor potentiële klanten een glimp konden opvangen van de zorg en aandacht die ze kunnen verwachten.

Resultaten

De resultaten spraken boekdelen, niet alleen in termen van toegenomen websiteverkeer, maar ook in het versterken van Temsa Group’s reputatie als dé expert in buitenverblijven. Het digitale platform werd niet alleen een etalage voor hun producten, maar ook een bron van inspiratie voor klanten die droomden van het perfecte buitenleven.

Deze case belicht niet alleen onze technische bekwaamheid bij het ontwikkelen van een website, maar ook onze toewijding aan het vangen van de essentie van een merk en het overbrengen ervan in de digitale ruimte. Bij ITPlus Marketing zijn we er trots op om samen met onze klanten de digitale horizon te verkennen en een online thuis te creëren dat even uitnodigend is als hun fysieke producten.

WordPress website laten maken
WordPress offerte systeem
Online marketing
Shopware 6 webshop laten maken
WordPress website laten bouwen
Woocommerce webshop laten bouwen