Over Ons

Over Ons
ITPlus Marketing is een waardegedreven SEO-bureau toegewijd aan het versterken van onze klanten.
We streven er altijd naar om beter te zijn

We helpen bedrijven groeien met effectieve online strategieën en onze toewijding

Website optimalisatie en optimaal gebruik van uw onlinemarketing budget is onze focus. Het loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar het is ook onze missie om het zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet een ander leuk onderdeel van uw organisatie zijn.

De band die we met elkaar opbouwen en de energie die daarbij vrijkomt, geeft ons een dagelijkse dosis om vol gemotiveerd aan de slag te gaan.

Ook bij ons loopt een groene draad, ik ben er. Wij vinden het belangrijk om na te denken over onze planeet. Door waar mogelijk thuis te werken, minimaliseren we onze uitstoot, verminderen we ons papierverbruik tot bijna nul en steunen we verschillende goede doelen.

 

ITPlus marketing gaat verder dan het creëren van digitale oplossingen. Wij treden op als digitale partner. Vanuit de ondernemer gezien: eerst de zakelijke vraag opgelost, daarna de juiste digitale oplossing. Altijd in nauwe samenwerking met onze klanten. Tijdens de projecten, maar ook daarna. We ondersteunen, ontwikkelen en denken vooruit. Als partner maken we heldere afspraken over duurzaam resultaat.

1
Projecten
1
%
Jaarlijks groei
1
+
Blije klanten
counter background
Service
Service
Service
WIJ ANALYSEREN UW WEBSITE

Al ons werk is handgemaakt, er zijn geen kunstmatige bots.

Wij ontwikkelen prettige consumentenervaringen, van digitale strategie en content tot media en analyse. Dit leidt tot zinvolle resultaten en tevreden klanten.

SEO Analyse
85%
SEO-audit
93%
Online marketing
100%
Kansen analyse
76%

Onze missie

Bij ITPlus Marketing bieden we meer dan louter digitale marketing. Als uw strategische metgezel streven we gezamenlijk naar uw slaging, daarin centraal de ommegang overneemend voelwaardige intriges. Grensnabij pogen onze pliabele ievering alsook in de creatie van geavanceerde websites, webshops, en op maat gemaakte systemen, alles met het doel uw bedrijf naar nieuwe hoogtes te stuwen. Uw succes is onze missie.

Kerndoelen

Websites/shops met hoge kwaliteiten
Kwaliteitswerk dat gemakkelijk vol te houden is.
Professionaliteit van alle medewerkers.
Snelle, gemakkelijke communicatie met klanten.
Verhoog de online verkoop voor alle bedrijven.
Gedetailleerde analyse en advies voor klanten
man
Onze klant

Wij zijn uw juiste keuze

Bij ITPlus Marketing is het de honger naar het leveren van digitale uitmuntendheid aan onze klanten die ons onderscheidt van anderen en ons helpt uit te blinken in onze doelen.
1
+
vertrouwde klanten

Verwelkom ons als uw strategische partner

Neem direct contact met ons op

    Contact Us

    Website optimalisatie en optimaal gebruik van uw online marketing budget is onze focus. Het loopt als een rode draad door onze organisatie. Maar het is ook onze missie om het zo leuk en begrijpelijk mogelijk te maken. Het moet een ander leuk onderdeel van uw organisatie zijn.

    Onze Diensten

    Contact met ons opnemen